Dave

“Na een ontzettend zware en heftige tijd ben ik in 2020 aan het begin van mijn herstelproces in contact gekomen met Marloes voor haar specialiteit op het vlak van Ergotherapie.  

Marloes kwam direct op mij over als een rustige en vakbekwame dame met ervaring. De patiënt en zijn / haar behoeften staan centraal. Hier werd duidelijk niet zomaar een standaard plan uitgevoerd. Elk contact moment opnieuw voelde Marloes feilloos aan wat er nodig was om weer een stapje verder te komen en reikte dan de juiste middelen aan.  

Wat ik heel erg waardeerde is dat Marloes niet alleen aandacht heeft voor haar patiënten tijdens de consulten, maar zelfs tussendoor persoonlijke interesse toont als de situatie daarom vraagt. Ze is oprecht betrokken!

 Op het moment dat ik ging nadenken over re-integratie op het werk en leerde dat Marloes ook professionele begeleiding biedt op dit vlak heb ik haar zonder twijfel gevraagd om mijn re-integratie coach te worden. Het mooie aan deze constructie was dat ik ondersteund werd door iemand waarin ik in de voorgaande maanden ontzettend veel vertrouwen had opgebouwd. Marloes wist als geen ander van mijn energieniveau en was dé aangewezen persoon om me te helpen mijn belastbaarheid qua duur en intensiviteit gecontroleerd op te bouwen. Op basis van heldere afspraken konden we de twee onderwerpen die naadloos op elkaar aansluiten toch ook prima van elkaar scheiden tijdens de geplande contactmomenten. 

Mijn werkgever heeft meermaals kenbaar gemaakt erg blij te zijn met de inzet, betrokkenheid en expertise van Marloes. Ze vervulde duidelijk een spilfunctie tussen de werknemer, werkgever, de bedrijfsarts en de arbeidsdeskundige, waar allen baat bij hadden. 

Ik ben ontzettend blij met de manier waarop Marloes mij heeft geholpen. Haar aanpak zorgt voor een duurzame opbouw in energieniveau en activiteiten. Bij deze wil ik haar dan ook van harte aanbevelen!”