labyrint lopen

Kom het Labyrint lopen bij Ergo Marloes
labyrinth, maze, lost-2789748.jpg

Welke intentie

Speciaal voor de herfst en wintermaanden: wat laat je los, wat laat je achter? Speciaal voor het voorjaar en in de zomer: buiten in de tuin tussen opkomende blaadjes en bloeiende bloemen. Wat wil je laten groeien en bloeien in je leven?

Vragen die je jezelf kunt stellen: met welke intentie loop je het pad verder? Wat wil je van het nieuwe jaar? Wil je iets verwerken wat afgelopen tijd is gebeurd? Heb je iemand of iets verloren, dan past dit in je rouw proces. Zoek je een koers? Het labyrint kan helpen.  

De levensweg

Een labyrint staat symbool voor de levensweg. Het is een eeuwen oud metafoor dat in kloostertuinen en op retraites te vinden is. Een labyrint is geen doolhof, je hoeft niet te zoeken, het wijst jou de weg. Er is een begin, een uitgang, een centrum, bochten en wendingen en wanneer je denkt ‘er’ te zijn wijkt het pad weer af. Het lijkt het leven wel… Het pad is onder te verdelen in drie fases: het loslaten bij de weg naar binnen toe, bijvoorbeeld een emotie, overtuiging, verleden of situatie. In het centrum kun je iets ontvangen: inzicht, troost, steun, ruimte. Op de weg naar buiten neem je inspiratie, een nieuw gevoel of opluchting mee.

Voel je welkom om een mooi ritueel te maken. Je hoeft er niets voor te kunnen en er niets voor te weten. Ik begeleid je en sta je bij.

Locatie

Praktijk Ergo Marloes: bij een fijne plek aan het water, in een verscholen paradijsje in Vught. Laat me weten wanneer je graag komt! Samen of alleen, in overleg is er van alles mogelijk. Op locatie is ook een idee, dan kom ik naar je toe. De ruimte moet voor het doek minimaal 5m bij 5m zijn, als wij er nog bij willen staan, dan is groter uiteraard fijn😊

Voor de kenners

Dit is een labyrint volgens het kleine Chartres ontwerp met 7 paden. Van oudsher zijn labyrinten gevonden op bijzondere plekken, bij hunebedden of grafheuvels. Sommige kerken hebben een mozaïek labyrint vloer. Mijn praktijk bevindt zich ook op een mooie plek met fijne energie en ik hoop dat een ieder dat ook voelt. Een Labyrint is van alle tijden en voor iedereen. Het kan gebruikt worden in alle levensfilosofieën en religies.

Het volgende stukje tekst past mij als holistisch therapeut als gegoten, want ook ik treed buiten gebaande paden, immers daar groeien de bloemen…

Uit: Wegwijs in het Labyrint door Labyrintwerk.nl

Labyrinten zijn millennia oud. Wetenschappelijk gezien weten we er het fijne niet van. Er zijn geen bewijsstukken over de herkomst, ontwikkeling of gebruik gevonden. Alternatief onderzoek en speurtochten buiten gebaande paden brengen een rijke schakering aan verhalen en verklaringen.

Cadeau Tip

bon voor de feestdagen, jubileum, afscheid of verjaardag! Prijs is in overleg.

Mijn Labyrint

Mijn Labyrint is op outdoor canvas voor binnen en buiten gebruik speciaal voor Ergo Marloes met zorg en liefde gemaakt door Ichelle van Veldhoven zie fb: ‘Ichelle maakt er wat van’