V.

 “Via mijn fysiotherapeute ben ik met Marloes in contact gekomen. Ik heb al jaren last van hoofdpijn en al heel wat trajecten doorlopen.
Ik sta momenteel op een wachtlijst voor een intensieve behandeling. Marloes heeft als ergotherapeute met mij gewerkt om de wachttijd voor voor deze behandeling te overbruggen. We hebben hele goede resultaten behaald die mij hebben geholpen om de wachttijd door te komen en zelfs het intensieve  behandeltraject te verkorten. Ik ben een hele tijd arbeidsongeschikt geweest.
Marloes is, naast ergotherapeute, ook re-integratiecoach. Ze heeft mij vanaf het begin van mijn re-integratie erg goed gesteund en samen hebben we ervoor gezorgd dat ik weer volledig aan het werk ben! Marloes heeft veel kennis van zaken en is empatisch. Ook is ze altijd bereikbaar als ik even kort wil overleggen of ergens tegenaan loop. Daarnaast heeft Marloes een goed gevoel voor humor zodat er ook af en toe gelachen kan worden. Kortom: ik heb veel steun gehad aan Marloes en haar hulp is voor mij van grote toegevoegde waarde geweest”